• Usuario

El Consell Comarcal del Baix llobregat demana que aquest confinament sigui metropolità i no comarcal

El Consell Comarcal del Baix Llobregat a favor del confinament metropolità sempre que s’integrin tots els municipis de la comarca 

|

Davant les darreres dades d’evolució de la pandèmia i l’augment de persones ingressades a les UCI a causa de la covid-19 al conjunt del sistema de salut català, la Generalitat ha decretat un nou confinament comarcal a partir del divendres 9 d’abril.


Consellcomarcalbaixllobregat


En aquest sentit, diferents alcaldes i alcaldesses demanen al govern la possibilitat que aquest confinament sigui metropolità i no comarcal.


Des del Consell Comarcal del Baix Llobregat, han volgut compartir aquesta petició, "sempre que no es trenqui la unitat territorial, en el sentit que les comarques que tenen els municipis dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, també formessin part de la zona definida com a confinament metropolità en la seva integritat".


A més afegeixen "el Baix Llobregat és una comarca diversa, formada per 30 municipis, 8 dels quals no formen part de l’àrea metropolitana, i no s’entendria que aquests vuit municipis, Abrera, Esparreguera, Castellví de Rosanes, Collbató, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Esteve Sesrovires o Vallirana, quedessin fora d’un confinament metropolità, i que altres municipis de la comarca s’integressin en aquest àmbit". 



El PSC Baix Llobregat comparteix la proposta de confinament metropolità
Colau pide a la Generalitat a aprobar un confinamiento metropolitano para Barcelona
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE