• Usuario

C's demana que es rescindeixi el contracte del programa de la dona de Puigdemont a la XAL

El portaveu de C's, Salvador Tovar ha anunciat que la seva formació a la Diputació de Barcelona ha conegut una nova pròrroga fins al juny de 2021 del contracte d'emissió del programa en anglès 'The Weekly Mag' que emet la Xarxa Audiovisual Local (XAL),  i que te un cost anual  de 300.000 € , incloent-hi una retribució de 6.000 € al mes per a la seva directora i presentadora, Marcela Topor.

|

El portaveu de C's, Salvador Tovar ha anunciat que la seva formació a la Diputació de Barcelona ha conegut una nova pròrroga fins al juny de 2021 del contracte d'emissió del programa en anglès 'The Weekly Mag' que emet la Xarxa Audiovisual Local (XAL),  i que te un cost anual  de 300.000 € , incloent-hi una retribució de 6.000 € al mes per a la seva directora i presentadora, Marcela Topor. 


Topor


@COPE



"La seva audiència acumulada fins al desembre passat era de només 120.000 espectadors, amb una connexió de tot just 12.000 aparells", ha apuntat el portaveu. "És una xifra ridícula que no justifica semblant dispendi de diners públics, amb un cost excessiu i molt superior al de la resta de programes que hi ha a la XAL".


Tovar ha recordat que durant l'anterior mandat de JxCat en la Diputació, l'esposa de Puigdemont ja cobrava aquests 6.000 € mensuals, quantitat molt major que el sou de la resta de periodistes i treballadors de l'ens públic.


"Amb el canvi de mandat, i tenint en compte les seves dades d'audiència, confiàvem que es rescindiria el contracte", ha considerat el diputat taronja, "però lluny d'això, ha continuat prorrogant-ho, fins i tot ara que travessem la pitjor crisi econòmica en molts anys". 


Per això, i tal com ja fes el mes de desembre passat, Cs ha tornat a sol·licitar la finalització de les pròrrogues i la rescissió del contracte que té l'ens supramunicipal amb el programa de televisió de la XAL, "perquè els pactes de govern no es poden pagar amb recursos públics".

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE