• Usuario

Sant Feliu pendent del Barça CBS que es jugarà l’ascens a la Lliga Femenina Endesa a l'abril

Sense temps per pensar gaire, el 8 d’abril començarà el repte final, guanyar una de les semifinals del dia diumenge 11.

|

La Lliga al Grup C ja és blaugrana, i amb aquest titol les blaugranes han aconseguit una fita històrica: guanyar tots els partits de lliga a més de ser les Campiones de la Lliga Catalana d’enguany.




Esportcbs


@fcbarcelonacbs


El 12 de setembre de l’any passat va començar tot, molt a poc a poc, a la memòria resta el treball des d’inicis del Juliol a les oficines del CBS. El treball físic, els desplaçaments de preparació a Collserola, a la platja, llargs matins de tecnificacions, màquina de tir.


L’equip d’Isaac Fernández juga ara de memòria, i davant del seu públic (150 persones) es va lluir i els va fer gaudir amb jugades d’un gran nivell, amb passades i cistelles màgiques.


La defensa una de les claus de l’inici de l’atac blaugrana va funcionar a la perfecció. Partidàs de nou de Jessica Fequiere que ho va fer tot bé. Tots els quarts van ser favorables a les locals, que van fer un partit espectacular de nou al Palau Juan Carlos Navarro.



Sense temps per pensar gaire, el 8 d’abril començarà el repte final, guanyar una de les semifinals del dia diumenge 11.



Lidia Muñoz alcaldessa de Sant Feliu: “Molt contenta de tenir aquesta representació de l’esport femení a la màxima categoria. Ens interessa aquest punt de l’ascens, pas a pas, amb molta confiança en les noies del Barça CBS”.



Sanfeliu


@fcbarcelonacbs

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE