• Usuario

​L'entitat DESOS Opció Solidària impulsa un seminari educatiu al Parc Agrari del Baix Llobregat

L’entitat Desos Opció Solidària, organitza una trobada virtual que se centrarà en les oportunitats educatives del Parc Agrari del Baix Llobregat. Amb la intenció de donar valor a les persones que garanteixen el nostre dret a l’alimentació.

|

L’entitat Desos Opció Solidària, ha organitzat un seminari en línia sota el nom "La vida al centre dels aliments" que tindrà lloc el proper dijous 25 de març a les 16.45 h de forma virtual a través de la plataforma Zoom.


La trobada virtual se centrarà en les oportunitats educatives del Parc Agrari del Baix Llobregat per donar valor a les persones que garanteixen el nostre dret a l’alimentació.


La jornada té la intenció de crear espais de construcció de coneixement i de reflexionar sobre el potencial educatiu del Parc Agrari del Baix Llobregat dins del marc metodològic de l'Aprenentatge Servei (ApS). 


De forma més específica, el segon punt de trobada se centrarà en les oportunitats educatives del Parc Agrari del Baix Llobregat per fer visibles les persones essencials que hi ha darrere de la nostra alimentació. Durant la sessió, es posarà el focus en la promoció de l'equitat de gènere i la garantia del dret a l'alimentació.


Aquest espai representa el segon punt de trobada d’un cicle seminaris que sorgeix de la necessitat d’ampliar el marc de la sostenibilitat socioambiental i de crear una guia pedagògica que inclogui experiències d’agents arrelats al Baix Llobregat. 


El primer seminari va tenir lloc el passat 16 de juliol i va servir per analitzar els valors implicats en la sostenibilitat socioambiental. La resta de trobades es duran a terme en els propers mesos, per abordar en profunditat la garantia del dret a l’alimentació, la sobirania alimentària i el consum sostenible.


Parque agrario baix llobregat (imagen de archivo 1)

@EP



El seminari està dirigit a totes aquelles persones que tinguin interès en l’educació i l’Aprenentatge Servei. També hi poden participar totes les vinculades a la tasca de la pagesia, a les alternatives de consum sostenibles i a les tècniques de projectes comunitaris del Baix Llobregat.

Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a l’adreça: transalimenta.desos@pangea.org  



DESOS Opció Solidària és una ONG que actuen desenvolupant projectes d’Educació per la Justícia Global a través de la promoció del dret a l'alimentació a l'AMB, d’Economia Social amb projectes agroecològics al Parc Agrari del Baix Llobregat i de Cooperació Internacional a Nicaragua. Tots els  projectes inclouen la perspectiva de gènere i exploren la relació entre les dones i l’alimentació sostenible.


Les formacions es realitzen en el marc del projecte d’Aprenentatge Servei “Transalimenta al Baix Llobregat” amb l’objectiu de contribuir a articular una estratègia territorial del Parc Agrari del Baix Llobregat per promoure la garantia d’una alimentació disponible, accessible i de qualitat per a totes les persones.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE