• Usuario

La Generalitat autoritzarà les manifestacions del 8M en coordinació amb el Procicat

El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper, ha assegurat que s'autoritzaran les manifestacions el proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona, si les manifestacions compleixen amb les mesures del Procicat o si es poden adaptar.


|

El conseller d'Interior de la Generalitat, Miquel Sàmper, ha assegurat que s'autoritzaran les manifestacions el proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona, si les manifestacions compleixen amb les mesures del 'Procicat o si es poden adaptar.


Sàmper ho ha avançat al costat de la consellera de Salut en funcions, Alba Vergés; el comissari Joan Carles Molinero, el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, i la subdirectora general de Coordinació i Gestió d'Emergències de Protecció Civil de la Generalitat, Imma Soler.


Vergés ha advocat per defensar el dret a la manifestació, que al seu parer s'ha de compatibilitzar amb les mesures de seguretat derivades de la pandèmia, i ha subratllat la importància d'evitar aglomeracions durant el 8M.


Arxiu - Una dona sosté una pancarta en què es llegeix 'No hi ha pitjor virus que el patriarcat'.

La Generalitat autoritzarà les manifestacions del 8M si compleixen amb les mesures @EP


ACTUACIONS POLICIALS


El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que la situació de mobilitat de l'trànsit s'ha estabilitzat, després de l'increment registrat en tot Catalunya, i que diumenge passat va disminuir un 6% la mobilitat a l'àrea metropolitana de Barcelona.


Ha manifestat que aquest dijous s'han aixecat 106 actes per infraccions de la mobilitat i per saltar-se el confinament comarcal, 80 instruïdes per part dels Mossos d'Esquadra i 26 per part de les policies locals.


Al sector de la restauració s'han aixecat 42 actes, 7 instruïdes per part dels Mossos d'Esquadra i 35 per part de les policies locals, i s'han aixecat durant la passada nit d'aquest dijous 125 actes a persones per saltar-se el confinament nocturn.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE