• Usuario

14F. Màxim històric a Catalunya en peticions per votar per correu

Les sol·licituds per votar per correu el 14 de febrer han arribat a les 183.000este dimarts 2 de febrer el que suposa el màxim històric en unes eleccions a Catalunya, superant les 170.000 peticions que hi va haver en els comicis generals de 2016. Les peticions es poden realitzar fins el proper divendres 5.

|


Les sol·licituds per votar per correu el 14 de febrer han arribat a les 183.000 fins aquest mart s 2 de febrer, fet que suposa el màxim històric en unes eleccions a Catalunya, superant les 170.000 peticions que hi va haver en els comicis generals de 2016.


Fonts de la Conselleria d'Acció Exterior --la encarregada d'organitzar les eleccions-- han explicat que les 183.000 sol·licituds assolides dilluns també suposen un increment de l'180% respecte a el mateix període de les eleccions de 2017.


Recuento votos


Les sol·licituds per votar per correu superen el seu màxim històric a Catalunya @EuropaPress


S'ha arribat a aquesta xifra de sol·licituds per votar per correu dies abans que tanqui el termini, ja que encara es pot demanar fins el divendres 5 de febrer.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE