• Usuario

​Viu l’estiu prop de Barcelona

Ara és el moment de relaxar-se, desconnectar i gaudir del temps de lleure al teu racó preferit de les comarques de Barcelona. 

|



COSTA BARCELONA Sitges Punta de Sant Sebastiu00e0

Sitges. Punta de Sant Sebastià


La província barcelonina és un territori ric i divers ple de possibilitats per gaudir de l'oci, de la cultura i de la natura. Amb un centenar de quilòmetres de costa, dotze parcs naturals, un valuós patrimoni artístic i monumental i una gastronomia reconeguda, no cal anar més lluny per tenir unes vacances perfectes. És el moment de relaxar-se, desconnectar i redescobrir el paradís que queda a tocar de casa. Explora’l amb els cinc sentits i fes teu un racó de la província de Barcelona... Deixa’t sorprendre!




Contempla la llum de Costa Barcelona


La Costa de Barcelona és un destí que combina el turisme de sol i platja, el patrimoni monumental, la diversió, les compres i la pràctica d’esport, inundat d’una llum única que convida a la contemplació i al contacte amb la natura.

Les extenses platges del Maresme, el Baix Llobregat i el Garraf són ideals per passejar, practicar activitats nàutiques o refrescar-se prendre relaxadament quelcom a les terrasses de les guinguetes. I les cales petites que s’amaguen entre el rocam, el cau somniat pels amants de la tranquillitat i la pràctica del naturisme.  






L’estiu és temps de regalar-se la lectura d’un llibre, sense presses, damunt la sorra a plaer. Per arribar al vespre i sopar productes de quilòmetre zero en un restaurant del passeig marítim.



Castelldefels shutterstock 1114687406

Platja de Castelldefels



La costa també et dóna l’oportunitat de passejar entre els cultius de vinya i fer tastos guiats. Els cellers de la província ofereixen un bon grapat d’activitats al voltant de les denominacions d’origen Penedès i Alella. A més les aigües termals t’esperen. Pots caminar per parcs i espais naturals o visitar pobles i ciutats amb encant. Tot això i molt més ho trobaràs a Costa Barcelona, especialment al Vallès Oriental i al Vallès Occidental.



GENu00c8RICA enoturisme penedu00e8s paisatge

Enoturisme en el Penedès



La Costa de Barcelona és una zona de distancies curtes i familiar, plena de platges amb tots els serveis i infinites opcions de qualitat per allotjar-t’hi.



Assaboreix la gastronomia de Paisatges Barcelona


Osona, el Moianès, el Bages i l’Anoia configuren Paisatges Barcelona  que s’estén pel centre de la província. Quatre comarques plenes d’atractius naturals, patrimonials i gastronòmics. Vols saber-ne més?



Castell Cardona shutterstock 792817225

Castell de Cardona


Si t’agrada pujar a torres de guaita, recórrer claustres de monestirs o admirar talles romàniques, vitralls gòtics i muralles medievals, aquesta ruta és ideal per a tu. Gaudeix de temps de qualitat i atura’t a tastar els seus productes autòctons, únics i deliciosos, difícils d’aconseguir a d’altres indrets del país. Per un maridatge fantàstic, són recomanables els vins de la DO Pla de Bages. Aquesta combinació és un èxit garantit!.



Toca el cel a Pirineus Barcelona


La comarca del Berguedà, al nord de la província, és un entorn natural excepcional tant pels apassionats de l’alta muntanya com per aquells que volen fer excursions d’iniciació amb tota la família.


El Parc Natural de les serres del Cadí i del Moixeró ofereix paisatges encisadors que es poden descobrir fàcilment a peu o en bicicleta, gràcies als nombrosos itineraris senyalitzats, amb els que gaudireu de la seva biodiversitat. Entre les rutes més llargues es troba el Camí dels Bons Homes, una de les propostes preferides pels esportistes aficionats a la història, ja que segueix les vies que feien servir els antics càtars francesos per cercar refugi a Catalunya. La joia de la corona, però, és la pujada al cim del Pedraforca, una travessa que queda reservada a muntanyencs amb experiència.


Pedraforca shutterstock 1215292678

Pedraforca



Al peu d’aquestes serralades es troba Berga,  capital de la comarca, una ciutat que té un patrimoni monumental notable. I ja que ets per la zona, et recomanem que t’apropis a l’embassament de la Baells i facis un cabussó entre les seves aigües.



100.000 hectàrees de Natura per sentir-te lliure



Montseny

Parc Natural del Montseny


Si el que vols és desconnectar de veritat i allunyar-te de la rutina, a poca distància de la ciutat comtal t’esperen més de cent mil hectàrees d’espais verds on podràs passar els dies passejant, respirant aire net i sentint-te, lliure. 



El Parc del Castell de Montesquiu, la Serralada de Marina, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc d’Olèrdola... formen part dels dotze parcs naturals protegits  pel seu gran valor paisatgístic, ecològic i cultural presents a les comarques de Barcelona. I, entre tots, destaca el Montseny, declarat per l’UNESCO Reserva de la Biosfera.







El modernisme ho toca tot


Si ets amant del modernisme, molt a prop de Barcelona trobaràs molts indrets on passejar per aquest art que juga amb la natura. Cases d’estiueig, habitatges urbans, jardins, cellers i fàbriques construïdes a finals del segle XIX per Antoni Gaudí o d’altres creadors d’aquesta corrent estètica. Vols descobrir-les? Cap problema! Algunes poblacions de la província et permeten conèixer aquest extraordinari llegat resseguint les seves rutes modernistes




Descobreix per què Barcelona és molt més


Dinar en restaurants amb estrelles Michelin o en petites fondes de muntanya. Dormir en un càmping, en un hotel o en una casa rural. Trobar itineraris interessants amb ofertes de sol, amb amics o en família. A les comarques de Barcelona, tot és possible! Entre la serra del Cadí i el mar Mediterrani tenir unes vacances somiades amb les màximes garanties de seguretat.


Gastronomia

Plat fet amb carxofes de DO El Prat


Camping

Càmping


Més informació: El turisme a Barcelona és molt més 


Cincodestinos



Descobreix totes les guies i mapes de les comarques de Barcelona



Guiasdigitales




Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE